Shokon konspiracionisti: Dexhalli do të dalë në vitin 2024 sipas agjendës – Ja në cilin vend do të paraqitet

Këtë javë, emisioni Kojshia Show trajtoi temën për teoritë konspirative dhe rendin e ri botëror, më saktë, për shoqëritë sekrete dhe iluminatin, ku të ftuar ishin hoxha nga Shkupi, Bedri Lika, studiuesja e shkencave okulte, Pranvera Xhafa, dhe konspiracionisti i njohur Arjanit Sllamniku, shkruan Korrespodenti.

Konspiracionisti Arjanit Sllamniku, në këtë emision ka dhënë një parashikim befasues sa i përket ardhjes së Dexhallit, ku këtë të fundit e parashikojnë poashtu edhe fetë monoteiste. Sllamniku ka thënë se Dexhalli do të dalë në vitin 2024, duke treguar edhe në cilin shtet do të paraqitet për herë të parë.

Ndiqeni emisionin nga minuta e 101’të për ta dëgjuar parashikimin e plotë të konspiracionistit Arjanit Sllamniku për ardhjen e Dexhallit. /Korrespodenti

Këtë javë, emisioni Kojshia Show trajtoi temën për teoritë konspirative dhe rendin e ri botëror, më saktë, për shoqëritë sekrete dhe iluminatin, ku të ftuar ishin hoxha nga Shkupi, Bedri Lika, studiuesja e shkencave okulte, Pranvera Xhafa, dhe konspiracionisti i njohur Arjanit Sllamniku, shkruan Korrespodenti.

Konspiracionisti Arjanit Sllamniku, në këtë emision ka dhënë një parashikim befasues sa i përket ardhjes së Dexhallit, ku këtë të fundit e parashikojnë poashtu edhe fetë monoteiste. Sllamniku ka thënë se Dexhalli do të dalë në vitin 2024, duke treguar edhe në cilin shtet do të paraqitet për herë të parë.

Ndiqeni emisionin nga minuta e 101’të për ta dëgjuar parashikimin e plotë të konspiracionistit Arjanit Sllamniku për ardhjen e Dexhallit. /Korrespodenti

Related Posts

24-year-old Bulgarian woman wants to have the biggest lips in the world

Everyone is beautiful in their unique way – and everyone being different is what makes the world such a colorful and amazing place. However, a big part…

Deidre Hall is now 76 years old and here is what she looks like with her son…

Deidre Hall, renowned for her portrayal of Dr. Marlena Evans on Days of Our Lives, has captivated audiences for over four decades. However, her journey to motherhood…

CONTRAST couples!

When Elisabeth, a 34-year-old lawyer, first signed up for OkCupid back in May 2014, she didn’t have high hopes. Online dating can be hard for anyone. And…

THE WORLD’S MOST RADIANT AND AGELESS SENlOR WOMAN!

Elena Martínez, crowned the “Ageless Wonder,” defies the conventional notions of age with her radiant skin and vibrant spirit. At 72, she carries the elegance of youth,…

THE STORY OF SAMATHA FOX

Singer and actress Samantha Fox recently shared a personal story, unveiling the challenges that marked her path. Reflecting on adversity, Fox shared, “Life’s trials shape us; it’s…

NICOLAS TRAGIC LOSS!

Nicolas Cage mourns the loss of his ex-wife, Lisa Marie Presley, remembering her with heartfelt words. He said, “This is devastating news. Lisa had the greatest laugh…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *