Modelja shqiptare për gjestin e Xhakës: Më pëlqeu veprimi, ai është mashkull…

Dorina Mema, e cila prej vitesh jeton në Dubai, ka komentuar përplasjen e Granit Xhakës me serbët në ndeshjen mes Zvicrës dhe Serbisë.

“Në Katar është përfolur veprimi i djalit, i Xhakës. Mua më pëlqeu, sepse në fund të fundit është mashkull.

Më pëlqeu që reagoi, sepse e shanë, e kanë ofenduar. Ky e ka dëgjuar dhe normalisht që do u kthehet. Shyqyr që nuk isha unë atje.

Një grup 20 vetë do bëhej atje. Do merrja leje në shtetin e Katarit që shqiponja të mos pushonte asnjë sekondë. Sa keq që s’kemi qenë dhe ne atje.

Unë jam nga Kruja, jam për luftra. Unë nuk tërhiqem mbrapsht. Ai njeri që të shan duhet të marrë atë që meriton. Ai duroi boll aty. Kishte shumë provokime dhe ishte vetëm.

Mos harro që ishte vetëm, se po të ishin të gjithë shqiptarët bashkë ta shikonin ata se si iknin. Po Katari nuk ka shumë shqiptarë që të bëjnë tifo aty. Po flasim për një shqiptar që po na nderon”, ka thënë Dorina Mema.

Related Posts

24-year-old Bulgarian woman wants to have the biggest lips in the world

Everyone is beautiful in their unique way – and everyone being different is what makes the world such a colorful and amazing place. However, a big part…

Deidre Hall is now 76 years old and here is what she looks like with her son…

Deidre Hall, renowned for her portrayal of Dr. Marlena Evans on Days of Our Lives, has captivated audiences for over four decades. However, her journey to motherhood…

CONTRAST couples!

When Elisabeth, a 34-year-old lawyer, first signed up for OkCupid back in May 2014, she didn’t have high hopes. Online dating can be hard for anyone. And…

THE WORLD’S MOST RADIANT AND AGELESS SENlOR WOMAN!

Elena Martínez, crowned the “Ageless Wonder,” defies the conventional notions of age with her radiant skin and vibrant spirit. At 72, she carries the elegance of youth,…

THE STORY OF SAMATHA FOX

Singer and actress Samantha Fox recently shared a personal story, unveiling the challenges that marked her path. Reflecting on adversity, Fox shared, “Life’s trials shape us; it’s…

NICOLAS TRAGIC LOSS!

Nicolas Cage mourns the loss of his ex-wife, Lisa Marie Presley, remembering her with heartfelt words. He said, “This is devastating news. Lisa had the greatest laugh…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *