Flet shqiptari që e v rau të dashurën nga xhelozia: I pashë një mesazh

I riu shqiptar i cili vr au mizorisht të dashurën e tij ka mbërritur në Gjykatën e Pireut pak pas orës 10:30 të mëngjesit nën masa dramatike sigurie dhe ka qëndruar në zyrën e hetimit për më shumë se 2 orë.

Prokurori e ka akuzuar për vrasje me dashje në gjendje të qetë shpirtërore, ndërsa avokati i sulmuesit në deklarimet e tij ka theksuar se 25-vjeçari është i penduar dhe i dërrmuar nga përfundimi tragjik.

“Ai kërkoi dhe iu dha një afat për të kërkuar falje. Është e dhënë që më ka shprehur pendimin. Ai është i shkatërruar. Nuk do të doja të bëja një deklaratë të parakohshme nëse ai kishte përdorur drogë”, tha avokati i autorit, z. Christos Divanidis.

Sipas informacioneve, 25-vjeçari pretendon se si ai ashtu edhe viktima kanë pasur shpërthime xhelozie dhe se shkak i sherrit fatal që përfundoi në vrasje ka qenë një mesazh që 19-vjeçari ka parë në celular.

Kujtojmë se pas krimit, 25-vjeçari është paraqitur vullnetarisht në komisariat dhe është dorëzuar duke rrëfyer se ka vrarë partneren e tij. Ai ka pohuar para efektivëve se ishte xheloz për 19-vjeçaren dhe se kishte përdorur kokainë, para se të merrte armën dhe ta qëllonte dy herë në kokë.

“Kam ardhur të dorëzohem. Unë vr ava partneren time. Ajo ka vdekur në shtëpi”, mësohet se i riu ka thënë në polici.

Related Posts

24-year-old Bulgarian woman wants to have the biggest lips in the world

Everyone is beautiful in their unique way – and everyone being different is what makes the world such a colorful and amazing place. However, a big part…

Deidre Hall is now 76 years old and here is what she looks like with her son…

Deidre Hall, renowned for her portrayal of Dr. Marlena Evans on Days of Our Lives, has captivated audiences for over four decades. However, her journey to motherhood…

CONTRAST couples!

When Elisabeth, a 34-year-old lawyer, first signed up for OkCupid back in May 2014, she didn’t have high hopes. Online dating can be hard for anyone. And…

THE WORLD’S MOST RADIANT AND AGELESS SENlOR WOMAN!

Elena Martínez, crowned the “Ageless Wonder,” defies the conventional notions of age with her radiant skin and vibrant spirit. At 72, she carries the elegance of youth,…

THE STORY OF SAMATHA FOX

Singer and actress Samantha Fox recently shared a personal story, unveiling the challenges that marked her path. Reflecting on adversity, Fox shared, “Life’s trials shape us; it’s…

NICOLAS TRAGIC LOSS!

Nicolas Cage mourns the loss of his ex-wife, Lisa Marie Presley, remembering her with heartfelt words. He said, “This is devastating news. Lisa had the greatest laugh…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *