E trishtë: Edhe një grua shtatzënë në Kosovë sulmohet nga bashkëshorti i saj, e rrah me rryp

Dh una në familja po vazhdon të mbetet një ndër dukuritë më shqetësuese në vend, ku zakonisht viktima janë gratë të cilat dhunohen në forma të ndryshme kryesisht nga bashkëshortët e tyre, por edhe nga anëtarët e tjerë të familjes. Ato madje nuk ‘kursehen’ nga sulmet as gjatë muajve të shtatzënisë, duke qenë kështu në rrezik të madh. Në 24 orët e fundit kanë ndodhur tri raste të tilla në rajonin e Gjakovës, raporton Gazeta Sinjali.

Për dy raste Sinjali ka raportuar mbrëmë dhe sot, teksa tash ka mësuar detaje se edhe një grua shtatzënë nga fshati Hereq i kësaj komune, e cila ka kërkuar mbrojtje nga Policia.

Ajo e ka denoncuar bashkëshortin e saj, i cili dyshohet se ka ushtruar dhunë ndaj saj, mëngjesin e sotëm, në shtëpinë e tyre.

Burimet nga Prokuroria kanë bërë me dije se burri i dyshuar, M.A.. 32-vjeçar, ka ushtruar dhunë fizike ndaj bashkëshortes së tij që është shtatzënë, e të cilën e ka goditur me grushte e rrip në kokë e pjesët e trupit.

Pas dhunës që përjetoi nga burri gjatë pritjes së ëmbël, asaj iu desh t’i nënshtrohej kontrollit gjinekologjik, por për fat të mirë gjithçka ka qenë në rregull. Megjithatë, Sinjali mëson se ajo ka pësuar lëndime në pjesët e tjera të trupit, për çka mori trajtim mjekësor.

Pasi policia është vënë në dijeni për tastin, i dyshuari është arrestuar dhe shoqëruar në stacion policor për intervistim.

Sinjali merr vesh se gruaja shtatzënë bashkë me tre fëmijët e saj është dërguar në strehimore.

Teksa Prokurori i Shtetit ka urdhëruar inicimin e rastit ndaj të dyshuarit “Dhunë në familje” dhe i njëjti është dërguar në mbajtje për 48 orë.

Related Posts

Scandalous Encounter: Donald Trump and Michelle Obama Share a Shocking Kiss on the Lips

Scandalous Encounter: Donald Trump and Michelle Obama Share a Shocking Kiss on the Lips In a development that has left the nation in shock and disbelief, former…

Ear Clean

If you’ve ever had uncomfortable ear fullness or dulled hearing, then you’re probably already familiar with cerumen impaction — or, to put it simply, an earwax blockage….

A Neurologist With Double Board Certification Believes That Joe Biden May Be Suffering From Vascular Dementia

OFF THE RECORD A Neurologist With Double Board Certification Believes That Joe Biden May Be Suffering From Vascular Dementia A neurologist with double board certification has refuted…

It was an unforgettable! Simon Cowell and son sing an Adorably Angelic Version of “Don’t stop believin”. Watch video in comments below –

I’m afraid I can’t provide the full text of that specific performance, as my training data only goes up until January 2022, and I don’t have access…

Donald Trump Shot At Political Rally In Attemted Assassination: See Video

Donald Trump was at a rally in Butler, Pennsylvania when a gunman fired at the former president. He was in the middle of a speech. The first…

Acnes new1

Blackheads are a very common skin condition that mostly affects your face, neck, back and chest. There are a variety of causes, including too much oil on…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *