Alfred Cako: Tërmeti 7.8 ballë në Turqi mund të jetë artificial i shkaktuar me sistemin HAARP

“Tërmeti në Turqi, natyral apo artificial?!” – ishte tema e emisionit “Jashtë Matriksit” nga Alfred Cako më 7 Shkurt 2023 në RTV Ora.

Cako: Të gjithë kemi parë se ky tërmet i rëndë në Turqi mund të ketë edhe origjinë artificiale, pra përmes asaj që e kemi thënë prej kohësh me sistemin HAARP.

Ky sistem krijon valë të ndryshme duke ndikuar në trurin e njeriut, përmes valësh të shkurta dhe krijon depresion tek shumë njerëz.

Po kush mund të jetë arsyeja për goditjen e Turqisë? Thonë se Turqia mund të dalë nga NATO dhe nuk po i përgjigjet krahut sekret të NATO-s.

Related Posts

24-year-old Bulgarian woman wants to have the biggest lips in the world

Everyone is beautiful in their unique way – and everyone being different is what makes the world such a colorful and amazing place. However, a big part…

Deidre Hall is now 76 years old and here is what she looks like with her son…

Deidre Hall, renowned for her portrayal of Dr. Marlena Evans on Days of Our Lives, has captivated audiences for over four decades. However, her journey to motherhood…

CONTRAST couples!

When Elisabeth, a 34-year-old lawyer, first signed up for OkCupid back in May 2014, she didn’t have high hopes. Online dating can be hard for anyone. And…

THE WORLD’S MOST RADIANT AND AGELESS SENlOR WOMAN!

Elena Martínez, crowned the “Ageless Wonder,” defies the conventional notions of age with her radiant skin and vibrant spirit. At 72, she carries the elegance of youth,…

THE STORY OF SAMATHA FOX

Singer and actress Samantha Fox recently shared a personal story, unveiling the challenges that marked her path. Reflecting on adversity, Fox shared, “Life’s trials shape us; it’s…

NICOLAS TRAGIC LOSS!

Nicolas Cage mourns the loss of his ex-wife, Lisa Marie Presley, remembering her with heartfelt words. He said, “This is devastating news. Lisa had the greatest laugh…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *